Skip to content

Availability & Inside Sales Specialist

On-site, Hybrid
  • Malmö, Skåne län, Sweden
Sales

Job description

Som vår nästa Availability & Inside Sales Specialist erbjuder vi en spännande möjlighet att arbeta i en internationell och dynamisk miljö. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra utesäljare, kundtjänst och anbudsavdelning. Du är en viktig person i teamet som bidrar med aktiviteter kopplad till vår försäljning. Det kan innebära att säkerställa smidig hantering av ordrar och hjälpa våra kunder i olika supportärenden. Vi söker dig som tycker att det är viktigt och meningsfullt att jobba på ett företag som utvecklar produkter som gör stor skillnad, både för vårdtagare och vårdgivare. Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter:

  • Proaktivt och lösningsfokuserat följa upp restordersituationen hos våra kunder
  • Hantera inkommande frågor om produkter och orderhantering via telefon och mail
  • Aktivt marknadsföra och sälja utvalda produkter genom uppsökande kontakt med kunder
  • Stödja våra utesäljare genom att tillhandahålla säljmaterial och statistikunderlag

Job requirements

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av avancerad kundtjänst och/eller innesälj. Du är skicklig på administration och har en god förståelse för säljprocessen. Det är viktigt att du är bekväm och van vid att arbeta med ERP-system och har starka Excel-kunskaper. Ditt arbetssätt präglas av struktur, kvalitet, noggrannhet och proaktivitet. Du är en lagspelare, lösningsorienterad och har en naturlig förmåga att kommunicera effektivt med kunder. Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav för denna roll. Du trivs i en självständig roll och tar egna initiativ för att hitta kundanpassade lösningar.


Viktigast av allt är att du delar inställningen i vår företagskultur som är präglad av ödmjukhet, hjälpsamhet, respekt och ett stort personligt ansvarstagande med fokus på patienten och vårdpersonalen.


Vi samarbetar med TNG för denna tjänst. Vänligen skicka in din ansökan till via länk: Lediga jobb: Inside Sales Specialist till Mediplast i Malmö (tng.se)

or