Skip to content

Purchaser

On-site, Hybrid
  • Malmö, Skåne län, Sweden
Purchasing

Job description

Som vår nästa Operativa Inköpare erbjuder vi en spännande möjlighet att arbeta i en internationell och dynamisk miljö. Du kommer att arbeta i en självständig roll där du ansvarar för dina egna leverantörer, varav någon av dem kommer att vara inom egen produktion. Du är en sann lagspelare och har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer både med våra leverantörer, men även internt då du kommer arbeta nära vår anbudsavdelning och våra produktchefer.


Dina arbetsuppgifter:

    • Dagligen hantera inköp, både från leverantörer och egen produktion
    • Beräkna forecast, leveransplaner och lead times
    • Analysera targets, lagernivåer och lageromsättning
    • Uppföljning och kommunikation med leverantörer, warehouse och internt med produkt- och marknadsavdelningarna.

Job requirements

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom operativt inköp och har en god förståelse för hela Supply Chain. Som Operativ Inköpare hos oss kommer du att arbeta med inköp från leverantörer, men också med inköp från egen produktion. Detta innebär att du även hanterar demand planning, vilket kräver god struktur och planeringsförmåga.


Det är viktigt att du är bekväm och van vid att arbeta med ERP-system och har starka Excel-kunskaper. Ditt arbetssätt präglas av struktur och analytiskt tänkande, riskutvärdering och ett gott konsekvenstänk. Du har god kommunikationsförmåga både internt och externt. Du har en god förmåga att ta egna initiativ och du bidrar till att utveckla tydliga arbetsrutiner.


Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav för denna roll. Du trivs i en självständig roll där det krävs stor noggrannhet och precision. Viktigast av allt är att du delar inställningen i vår företagskultur som är präglad av ödmjukhet, hjälpsamhet, respekt och ett stort personligt ansvarstagande med fokus på patienten och vårdpersonalen.


Vi samarbetar med TNG och ber sökande att skicka in CV och personligt brev via: Lediga jobb: Operativ inköpare till Mediplast i Malmö (tng.se)

or